عدم اراده جدی پیمانکاران بومی یکی از موانع جذب اعتبارات در استان کرمان

مدیر کل اقتصاد و دارایی استان کرمان؛ عدم اراده جدی پیمانکاران بومی در شرکت در مناقصات، کم بودن تعداد پیمانکاران بومی و نداشتن ظرفیت کاری را؛ از جمله مشکلات جذب اعتبارات تملک دارایی‌ های سرمایه‌ ای استان کرمان بیان کرد.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ صادق سلطانی‌ نژاد در جلسه ذیحسابان و مدیران مالی دستگاه‌ های اجرایی استان کرمان که با حضور استاندار کرمان برگزار شد، با اشاره به پیش‌ بینی رشد ۷.۷ درصدی استان کرمان در سال۱۴۰۱ ، گفت: طی این مدت نسبت به میانگین کشوری بالاتر بودیم.

وی افزود: بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی در استان کرمان در سال ۱۴۰۱ پرداخت شده است، اما برخی دستگاه‌ های اجرایی هنوز اعتبارات ۱۴۰۰ آنها در حساب موجود است و امیدواریم دستگاه‌ های اجرایی استان با برنامه‌ ریزی تا شهریور ماه امسال اعتبارات ۱۴۰۱ را کامل جذب کنند.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان؛ بیان کرد: بودجه عمومی دولت ۱۲.۸۵۲ میلیارد ریال و سایر منابع الگوی تامین مالی ۷۸.۹۴۸ میلیارد ریال بود و پیش‌ بینی ما رشد ۷.۷ درصدی بودجه استان در سال ۱۴۰۱ بود که نسبت به میانگین کشوری بالاتر بود.

سلطانی نژاد؛ اضافه کرد: تملک از محل اعتبارات استانی(نقد و اسناد) حدود ۲۹ میلیون و ۱۷۷ هزار میلیون ریال و تملک اعتبارات ابلاغی حدود ۲۵ میلیون و ۷۵۵ هزار میلیون ریال و سایر منابع نیز حدود ۵ میلیون و ۳۶۴ هزار میلیون ریال بوده است.

وی، تصریح کرد: عدم اراده جدی پیمانکاران بومی در شرکت در مناقصات، کم بودن تعداد پیمانکاران بومی و یا نداشتن ظرفیت کاری؛ از جمله مشکلات جذب اعتبارات تملک دارایی‌ های سرمایه‌ ای در استان کرمان می باشد.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان؛ عنوان کرد: صدور بخشنامه‌ های متعارض از مراجع مختلف، چالش‌ های مربوط به سازمان تامین اجتماعی، چالش‌ های مربوط به قطعی سامانه‌ ها و لزوم همکاری اداره کل فناوری و اطلاعات استان نیز از دیگر مشکلات جذب اعتبارات تملک دارایی‌ در استان کرمان می باشد.

سلطانی نژاد، خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت‌ های مواد ۱۴۷، ۱۴۸ و ۱۷۲ قانون مالیات‌ های مستقیم و اینکه اعتبارات ملی و استانی در جهت پیشبرد پروژه‌ های اولویت دار استان هم راستا شوند؛ از دیگر پیشنهادات اداره کل امور اقتصادی و دارایی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha